Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte – representantskapsmöte

mars 18 @ 18:00 - 20:30

Välkomna på Arbetarekommunens årsmöte!

Under kvällen kommer vi gästas av Thomas Hammarberg, en av de mest internationellt namnkunniga inom arbetet för mänskliga rättigheter. Han är bland annat EU:s särskilde rådgivare för mänskliga rättigheter i Georgien och FN-expert för mänskliga rättigheter i Transnistrien. Tidigare generalsekreterare för Olof Palmes Internationella Center, svensk ambassadör för mänskliga rättigheter samt generalsekreterare för Rädda Barnen i Sverige. Thomas har varit generalsekreterare för Amnesty International vilket ledde till att han fick mota Nobels Fredspris, å Amnesty Internationals vägnar.

Därutöver har vi sedvanliga årsmötesförhandlingar där vi bland annat behandlar motioner, verksamhetsberättelse och hanterar valärenden.

Datum: måndagen den 18 mars 2019 klockan 18:00
Plats: Huskvarna Folkets Park, Stationsgatan 24, Huskvarna

Fika serveras till självkostnadspris!

Varmt välkomna!

Representantskapet är Socialdemokraterna i Jönköpings kommuns högsta beslutande organ. Alla medlemmar har rätt att närvara vid representantskapets möten och har yttrande- och förslagsrätt, däremot är det endast ombuden som som har rösträtt.

Varje år utser våra föreningar sina ombud och är du intresserad av att sitta i Representantskapet ska du ta kontakt med din förening.

Detaljer

Datum:
mars 18
Tid:
18:00 - 20:30
Evenemang Kategori:

Arrangör

Jönköpings arbetarekommun

Plats

Huskvarna Folkets Park
Stationsgatan 24
Huskvarna, 551 33 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://huskvarnafolketspark.se/
facebook Twitter Email