Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Framtidsrådslag med Carina Ödebrink

februari 2 @ 18:00 - 20:00

Den 2 februari, klockan 18:00, bjuder Jönköpings Arbetarekommun in alla medlemmar till ett framtidsrådslag. På framtidsrådslaget ges alla medlemmar möjlighet till att delta i ideologiska diskussioner om hur vi ska forma framtidens socialdemokratiska samhällsbygge.

På rådslaget medverkar Carina Ödebrink, riksdagsledamot från Jönköpings län. Rådslaget blir därför ett tillfälle för dig som medlem att ställa frågor om hur Socialdemokraterna vill forma samhället i framtiden. Dessutom får du som medlem chansen att komma med inspel och göra medskick till hur du tycker att framtidens socialdemokratiska samhälle ska formas.

Föranmälan till mötet krävs! Mötet hålls digitalt över Zoom, användarguide till Zoom samt möteslänk mailas ut dagen innan mötet.

Varmt välkommen! 

Anmälan:
Anmäl dig till mötet genom att skicka ett mail till: jonkoping@socialdemokraterna.se senast den 1 februari

Om Framtidsrådslaget:
Framtidsrådslaget är ett initiativ för att ha en ideologisk diskussion om vår socialdemokratiska samhällsmodell i framtiden. Vilka utmaningar ser vi och på längre sikt – vilken politik krävs för att Sverige ska bli ett starkare samhälle.

Framtidsrådslaget är ett en process där alla i partiorganisationen inbjuds arrangera framtidsrådslag runt om i vårt land. Med en gemensam inramning och stor betoning diskussion och dialog.

Alla synpunkter ska sedan samlas in via digitala enkäter och användas som underlag för framtagande av politiska förslag. Alla som bidrar via en enkät kommer få återkoppling.

Detaljer

Datum:
februari 2
Tid:
18:00 - 20:00

Plats

Zoom
Sverige

Arrangör

Jönköpings arbetarekommun
facebook Twitter Email