Stoppa vinstjakten!

Den 7 juni röstar riksdagen om förslaget att begränsa vinsterna i skola och omsorg. Trots att en majoritet av folket, även Moderaternas och Sverigedemokraternas väljare, vill stoppa vinstjakten kommer M och SD rösta nej till förslaget.

Nu är det viktigare än någonsin att vi tillsammans säger ifrån. M och SD kan inte ignorera att en majoritet av befolkningen vill ha ett stopp för vinstjakten.

Vi socialdemokrater vill stoppa vinstjakten i välfärden. Vi tycker helt enkelt att våra skattepengar avsedda för skola och omsorg ska gå till fler lärare och undersköterskor – inte till obegränsade vinstuttag.

Ta ställning mot övervinsterna genom att delta i vår kampanj #stoppavinstjakten och skriva på vår namninsamling här: www.socialdemokraterna.se/stoppavinstjakten

Vill du hjälpa oss att samla in namnunderskrifter? Skriv ut mallen här eller dela länken till den digitala kampanjen via sociala medier!

På Facebook kan du ta ställning genom att lägga till ett motiv på din profilbild och dela partiets inlägg. Klicka här för att lägga till motivet.

facebook Twitter Email